87 Wood

View Original

Alles wat je moet weten over het budget renoveren van je keuken!

Een gloed nieuwe keuken willen we allemaal wel, alleen laat onze (digitale) portemonnee dit niet altijd toe. Waarom zou je een geheel nieuwe keuken aanschaffen en een keukenverbouwing ondergaan als je tevreden bent met de huidige indeling. Vaak zijn we uitgekeken op de kleur van de keukenfronten of het materiaal van de deurtjes. Het raamwerk van de keuken (corpus) hebben niets te lijden en zijn vaak nog in uitstekende conditie.

Tegenwoordig zijn er verschillende mogelijkheden om je huidige keuken te renoveren en het een nieuwe, frisse look & feel te geven. Je kunt denken aan je keukenfronten te verven, wrappen of te gaan voor nieuwe keukenfronten. Ik ben zelf geen voorstander van verven, want na een paar keer stoten bladdert de verf er al weer af. Zeker als je jonge kinderen hebt raad ik dit af, daarnaast is het een hoop werk om je deuren op te schuren, te primeren en vervolgens te schilderen. In deze blog gaan we in op de laatste 2 opties.

Met deze budget mogelijkheden renoveer je in een handomdraai je oude keuken naar een bijna gloednieuwe keuken. Familie en vrienden zullen niet geloven dat het gewoon je oude keuken is die een flinke upgrade heeft gekregen. Stijl het af met wat trendy accessoires en je kunt er weer jaren tegenaan!

 Wil je als eerste weten wanneer er een nieuwe blog online staat volg ons dan op facebook, instagram, pinterest of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Kelly Somers - van de Ven